PC Splash logo
Ελληνικά English

  • PC Splash Water Public Company Ltd- Unilever Tseriotis Cyprus Ltd - 08-10-2012

Πίσω
PC Splash Water Public Company Ltd- Unilever Tseriotis Cyprus Ltd Οι προοπτικές της συμφωνίας συνεργασίας τους

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η σύναψη συμφωνίας εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας PC Splash Water Public Company Ltd και της Unilever Tseriotis Cyprus Ltd για διανομή προϊόντων της δεύτερης στο μικρό εμπόριο λιανικής, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί σαν μια ακόμη θετική ενέργεια προς όφελος των καταναλωτών και βέβαια των εταιρειών. Η δυνατότητα της PC Splash Water Public Company Ltd με το υφιστάμενο δίκτυο διανομής του καφέ Pokka και των άλλων προϊόντων της (αναψυκτικά Λουξ, φρουτοποτά Snapple και νερό Splash) θα φέρει τα προϊόντα της Unilever Tseriotis Cyprus Ltd σε περίπου 3,500 νέα σημεία! Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι τα μικρομεσαία σημεία πώλησης αυξάνουν διαρκώς τη σημασία τους στο κυπριακό λιανικό εμπόριο, με δοσμένη βέβαια και την αποτελεσματικότητα του δικτύου διανομής της PC Splash Water Public Company Ltd, τότε μπορούμε να εκτιμήσουμε τη σημασία αυτής της συμφωνίας η οποία περιλαμβάνει γνωστά και ποιοτικά προϊόντα καθημερινής ανάγκης όπως Comfort, Klinex, Domestos, Dove, Lux κλπ. Α

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PC Splash Water Public Company Ltd, Παντελής Κωνσταντίνου, θεωρεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία του τη σχετική συμφωνία αφού θα ενισχύσει την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων που τέθηκαν με την είσοδό της στη νέα αγορά του Χρηματιστηρίου.  

«Είχαμε δεσμευθεί», υπενθυμίζει ο κύριος Κωνσταντίνου, «ότι τα επόμενα επαγγελματικά μας βήματα θα επικεντρωθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων δραστηριοτήτων μας και στην ενίσχυση της σχέσης μας με το αγοραστικό κοινό της Κύπρου. Παράλληλα δεσμευτήκαμε να αξιοποιήσουμε επενδύσεις που ήδη έχουν γίνει, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές, έστω και σε μια δύσκολη περίοδο σαν κι αυτή. Η συνεργασία με την Unilever Tseriotis Cyprus Ltd δημιουργεί ασφαλώς αυτές τις προοπτικές, ανοίγοντας νέους δρόμους στην εταιρεία μας».

Εχοντας την εμπειρία αλλά και την καθολική αναγνώριση της επιτυχίας από την εισαγωγή και διανομή του αγνού έτοιμου καφέ Pokka στην Κύπρο, τα τελευταία είκοσι χρόνια, ο κύριος Κωνσταντίνου αισιοδοξεί ότι και αυτό βήμα της PC Splash Water Public Company Ltd θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργεί η ίδια η συμφωνία με την Unilever Tseriotis Cyprus Ltd.

«Θεωρώ ότι οι δοσμένες δυσκολίες της παγκόσμιας και τοπικής οικονομικής κρίσης, απαιτούν κινήσεις και δράσεις που θα ευνοούν αξιόπιστες συνεργασίες. Συνεργασίες οι οποίες θα προστατεύσουν την αξία των υπηρεσιών και προϊόντων, μειώνοντας παράλληλα το κόστος στη διανομή, το μάρκεττιγκ ακόμη και στην παραγωγή. Ετσι θα μπορέσουμε να δώσουμε ανάσα στον κύπριο καταναλωτή, προσφέροντάς του τα προϊόντα που αγαπά, θέλει και χρειάζεται σε τιμές που τον ευνοούν. Κι αυτό θα επιδιώξουμε με την συνεργασία μας με την Unilever Tseriotis Cyprus Ltd, συνεργασία που θα στηρίξουμε στον αμφίδρομο σεβασμό και ειλικρίνεια».

Ο κύριος Κωνσταντίνου δεν παραβλέπει και τη σημαντικότητα του στοιχείου «γόητρο» που προκύπτει από τη σύναψη της σχετικής συμφωνίας.

«Όταν το 1992 δημιουργήσαμε την P.C. Splash Water Ltd είχαμε στηρίξει τους στόχους, τις προσδοκίες και τα οράματα της εταιρίας στην ποιότητα των προϊόντων μας και στο σεβασμό στην κυπριακή κοινωνία. Ηταν, η ποιότητα και ο σεβασμός, τα στηρίγματα και στα πολλά βήματα ανόδου που ακολούθησαν με την αύξηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας. Και τώρα λοιπόν, θα προτάξουμε τον ίδιο σεβασμό στη συνεργασία μας με την Unilever Tseriotis Cyprus Ltd.

Είναι άλλωστε γνωστή η παγκόσμια ιστορία της Unilever, η οποία αρχίζει από το 19ο αιώνα με τη δημιουργία της σημερινής μορφής της το 1930. Αυτό και μόνο το στοιχείο προκαλεί σεβασμό και δέος, όπως βέβαια και η μακρόχρονη συνεργασία της με την εταιρεία Tseriotis, η οποία συνεργασία χρονολογείται από το 1916! Όταν λοιπόν με αυτά τα δεδομένα, γίνεσαι κοινωνός της προσπάθειας διανομής των προϊόντων της Unilever Tseriotis Cyprus Ltd δεν μπορείς παρά να νοιώθεις ικανοποίηση και προπαντός να αντιμετωπίζεις τη συμφωνία με απέραντο σεβασμό».

Σημειώνουμε ότι η Unilever διοχετεύει τα προϊόντα της σε 170 χώρες! Με 400 περίπου μάρκες που καλύπτουν 14 κατηγορίες σε προϊόντα σπιτιού, προσωπικής φροντίδας και προϊόντα τροφίμων, η Unilever αγγίζει καθημερινά, όμορφα τη ζωή των ανθρώπων με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ισως, περισσότερους από κάθε άλλη εταιρεία!  

Καταλήγοντας ο κύριος Παντελής Κωνσταντίνου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PC Splash Water Public Company Ltd, η οποία φέτος συμπληρώνει είκοσι χρόνια ζωής, σημειώνει με συγκίνηση:
«Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή του τόπου, μπορούμε να νοιώθουμε δυνατοί και περήφανοι. Δυνατοί γιατί οι άνθρωποι της Κύπρου δέχθηκαν και αγάπησαν τα προϊόντα μας, δίνοντάς μας με την προτίμηση στον αγνό έτοιμο καφέ Pokka το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά. Αλλά και περήφανοι γιατί ανταποδίδουμε με συνέπεια και σεβασμό την αγάπη του καταναλωτικού κοινού, το οποίο θα εξυπηρετούμε τώρα και μέσα από τη σχετική συμφωνία με την Unilever Tseriotis Cyprus Ltd».
Και πώς να μην νοιώθει συγκίνηση ο κύριος Κωνσταντίνου όταν αναλογίζεται την αρχή της πορείας της εταιρείας και του καφέ Pokka το 1992, όταν με ένα παλιό εμπορικό αυτοκίνητο προσπαθούσε να τον διανέμει σε όσα σημεία προλάβαινε την ημέρα! Και σήμερα, διαθέτοντας ένα άρτιο δίκτυο διανομής να μπορεί να αναλαμβάνει τη διάθεση, πέραν των προϊόντων της PC Splash Water Public Company Ltd και προϊόντων μιας μεγάλης εταιρείας όπως η Unilever Tseriotis Cyprus Ltd!


 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

December 31, 2016

Στο ταξίδι της ζωής μας…


Περισσότερα

  • UPCOMING EVENTS

March 30, 2016

Pokka Coffee -Ελυεθερία Αρβανιτάκη Μάρτιος 2016


Περισσότερα
Investor